nurul's FotoPage

By: kasih klasik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  >  >>]    [Archive]
Thursday, 11-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
::Perjumpaan baby-baby di rumah Anur, Bangi::

 
Malam tadi kawan2 papa wat perjumpaan kat umah Anur...
sebenarnyer nak g melawat baby haziq (anak Anur)...
kebetulan kawan2 papa yang dtg masing2 bawak baby yang seusia Aleesya...
Kiranyer Aleesya lah yang paling tua kat ctu...yang paling muda tentulah baby haziq...
sonok tgk masing2 bawak anak...



budak toncet....


yang main ulat Aleesya tu name dia baby iman...
yang tgh baring tu..tu lah baby haziq..
sian haziq...dia tak sihat time tu...
yang papa aleesya pegang tu..tu baby zulfa..anak Mek...
dan yang tgh baring berbaju pink tu...sape lagi...anak aku..







Tuesday, 25-Nov-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
::Bunga::

 
 
 
View all 5 photos...
semalam 24 November 2008 ntah mimpi ape ntah laki aku ni...
antar bunga kat ofis aku..
konon2 nak surprise ler..huhuhu...
sekali apek bunga ni kol aku..
tanyer camne nak g ofis aku..
aku pn pelik..apek mane lak kol aku tanyer ofis aku kat mane..
dgn konfiusnyer aku tanyer dia balik..
'u ni siapa?' apek ni pun jawab..'saya mau antar itu bunga'..
aku tanye lagi..'mau anta ape?'..dia pn jawab balik...'itu bunga..bunga..'
aku pn jawab dgn nada yang masih konfius..'ooo bunga'..
aku pn bglah direction ke ofis aku..
pastu aku pn kol hubby..aku pn tanyer..'papa de nak bagi pape ke kat mama?'
laki aku ni pn jawab..'bagi ape?'. .
aku pn cakaplah..'ni td ade apek kol nak anta bunga..tanyer camne nak g ke ofis mama'..
aku tanyer lagi..'papa anta bunga kat mama ke?'...
laki aku pn berpura2 macam tak tau..'eh mane ade?ke mama yang beli barang online..'
aku pn blur..'beli barang online?'aku rase sejak papa balik aku dah tak beli online..
aku pn jawab balik..'takpelah pa..mungkin mama salah dgr..'
aku pn letak fon..ish konfiusnyer aku..aku salah dgr ke?
tak lama pastu ade org ketuk bilik aku..
'itu nurul farayantie ade ke?'
aku pn g tgk...wow bunga....
sekali tgk kat kad..laki aku rupenyer nak surprise kan aku..hehehe..
dah ofismate aku duk kecoh ingatkan birthday aku...
dalam hati aku..'syok gak dapat bunga..dah lame tak dapat...
mase bercinta dulu rajin gak laki aku bagi...'
ape2 pun..thanks papa..mama suka sgt...mama dan baby syg sgt kat papa....



terima kasih papa...syg sgt kat papa....


kalo papa tak bagi bunga pun..
kasih sayang mama kat papa tetap tak berbelah bagi...hehehe


tgk si kecik ni..rupenye dia duk petik2 bunga tu..nak makan..
pantang nampak ape je..mesti nak masuk mulut...


baby geram lah tgk bunga ni mama....


mama dan baby sayang papa....


Monday, 3-Nov-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
::makan angin kat taman permainan::

 
 
 
hujung minggu ari tu tak tau nak pegi mane..
so pegila kami ke taman permainan..
dulu mase takde anak jarang pergi tempat macam ni..
hehehe..sekarang ni dah ade anak..
kenalah berkunjung ke tempat2 macam ni selalu..


suke mama tgk aleesya gelak macam ni..



sedap betul jari ni mama...




Monday, 27-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
::jalan-jalan dengan papa::

 
Semalam gi Putrajaya..jalan-jalan..
lagipun sepanjang papa takde, kami jarang kuar berjalan..
kalo berjalan pn yang dekat2 je..hehehe..
dah 3 hari papa kat umah..aleesya malu2 kucing lagi dgn papa nye..
kalo papa panggil tu dia wat tak tau je...
taknak pandang muka papanyer ...
anakku..anakku.. dah pandai malu2...


anakku tetap anakku...


aleesya taknak pandang muka papa..malu sgt2..hehehe..
wat tak tau jer...


aleesya dan mama..buah hati papa...


Inchworm..


suke betul baby papa dia belikan mainan...
sampai tergolek2 sexy...
Inchworm dgn bear pink kecik tu beli kat MOTHERCARE..
nak pancing anak la kata kan..hehehe...


Saturday, 25-Oct-2008 04:17 Email | Share | | Bookmark
::seronoknyer..papa dah balik::

seronoknye papa dah selamat sampai 24 oktober, hari jumaat..
nasib baik abg ipar dan kakak aku nak tolong amik hubby kat KLIA..
mula2 tu berdebar2 gak nak jumpe..ceh...
yerlah dah lame tak jumpe...
aku lak tak sabar nak temukan aleesya dgn papa nye ni..
mane taknyer mase papa pegi aleesya kecik lagi..
pastu masih tak kenal org..ni dia dah kenal org..
org yg dia tak kenal dia taknak...menangis dan menjeritlah sekuat hati..
kakak aku lak mase kat situ tolong dukung Aleesya...
konon2 nak bagi papa dia peluk mama nye ni puas2..
sekali sampai.. terus melulu kat anak dulu...hehehe
sian aku... dulu aku ni lah bucuk2 dia...
sekarang ni cinta dah beralih arah..hehehe..
takperlah sape tak sayang anak kan...


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net